HondenPage baasje Rebecca & de woeffies

Over Rebecca & de woeffies

honden foto van Rebecca & de woeffies Nou, bij deze een kort verhaal over mijn hondjes:

Quentin de Maltezer hebben we aangeschaft toen we 2 maanden samenwoonden, zo'n 10 jaar geleden. De daaropvolgende maand hebben we nog een Maltezertje, Noa genaamd, in huis genomen.

Helaas is Noa vorig jaar op 8 oktober voor mijn neus doodgereden, terwijl ik haar aan de riem uit aan het laten was.

Al snel wilden we weer een pup erbij. En aangezien ik al heel lang een chihuahua wilde, kwam op 7 november 2009 chihuahua-pup Maya ons gezin versterken.

En later is chihuahua Bibi nog lid geworden van onze roedel. Alleen was Bibi al 2 jaar toen ze bij ons kwam. Haar bazinnetje moest wegens omstandigheden afstand van haar doen en met haar hebben we echt veel geluk gehad. Het is toch zo'n lieverd.

Update:
Vrijdag 29 oktober is Bibi trotse mama geworden van 4 beeldschone, maar vooral gezonde hondekindjes. Namelijk 2 jongetjes en 2 meisjes.

Krabbels aan Rebecca & de woeffies

honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef om 13 november om 19:20
Bedankt voor je krabbel!! Jij hebt ook een leuk roedeltje!!!! en zie ik het nu dat jullie een nestje hebben!!!!?? Wat ontzettend leuk!
honden page profiel RoosRoos schreef om 01 november om 14:22
Hai Rebecca, dank je wel voor je lieve krabbel. Het blijft nog altijd heel moeilijk, een enorm verdriet doen. Vooral nu het weer bijna December wordt, dan is het een jaar geleden dat mijn kanjers gestorven zijn....Azul op 17 Dec, Lewis en Zoe beide op 21 Dec, en Velvet op 23 Dec. Ik las in je profiel wat er met jullie Noa is gebeurd, verschrikkelijk!! Hoe heeft dat nu in vredesnaam kunnen gebeuren?? Wil jou ook heel veel sterkte wensen hiermee.
honden page profiel Wen's stuiterballenWen's stuiterballen schreef om 28 oktober om 21:20
Hoi, ja de meeste mensen denken dat het een chi is en ik laat ze maar in de waan anders kom ik nooit bij de Ah Bijv. :-))
honden page profiel jojo schreef om 28 oktober om 09:59
het zijn echt geweldige hondjes ben helemaal verliefd op het ras chihuahuawat een schatjes heb je
honden page profiel Mika en baasje JanineMika en baasje Janine schreef om 25 oktober om 12:43
Hoi Rebecca! Dankje! Jouw hondjes zijn ook super schattig!! Leuke foto van je chihuahua's (L) Die blikken komen me erg bekend voor, zo kijkt Mika als ik zeg koekje?! hihi groetjes Janine en een pootje van Mika x

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rebecca & de woeffies heeft 96 ontvangen.

Berichten en online status
Rebecca & de woeffies was voor het laatst online 12 jaar, 2 dagen, 15 uur, 5 minuten, 4 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Quentin & Maya honden foto Ons Noa'tje RIP 10-02-01/08-10-09 honden foto Maya als pup honden foto Alle 3 de hondjes honden foto Bibi en haar kindjes (een paar uurtjes oud)
Rebecca & de woeffies heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Bibi's pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^